Πληροφορίες παράδοσης

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής Κούριερ ή ΕΛΤΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

Παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας Κελλιώτικα - Αγιορείτικα Χειροποίητα Εργόχειρα παραδίδονται κατά κανόνα εντός τριών ή τεσσάρων (3-4) εργάσιμων ημερών σε μεγάλες πόλεις και αστικά κέντρα. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως την περιοχή.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Αγίου Όρους όπως οι καιρικές συνθήκες (ιδιαιτέρως την χειμερινή περίοδο), το διαφορετικό ημερολόγιο καθώς και το δύσβατο των περιοχών όπου παράγονται πολλά από τα προϊόντα.

Προς αποφυγή επιπλέον χρεώσεων στα μεταφορικά, η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Οι παραδόσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 17.00.

Εάν θέλετε μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τα κατά τόπους γραφεία της εταιρίας ταχυμεταφοράς για να τα παραλάβετε και πιο γρήγορα. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες.

Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Τα μερίσματα, έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον Πελάτη και όχι τα Κελλιώτικα - Αγιορείτικα Χειροποίητα Εργόχειρα.

Πωλήσεις εξωτερικού:

Οι παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να εξοφληθούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μέσω PayPal πριν την αποστολή των προϊόντων και αφού προηγηθεί υπολογισμός και προσθήκη στο ποσό, των αντίστοιχων εξόδων αποστολής κατά περίπτωση).

Τα μερίσματα, έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον Πελάτη και όχι τα Κελλιώτικα - Αγιορείτικα Χειροποίητα Εργόχειρα.